Innovació, una eina pràctica per al creixement del teu negoci

Un cop més, des del Club d’Innovació volem incidir en la importància de la innovació per al creixement de les empreses. En aquesta sessió, el ponent ens donarà una lliçó pràctica, fruit de la seva col·laboració amb més de 25 empreses, desenvolupant projectes d’innovació i veurem el que són línies d’èxit per al negoci provinents de la innovació i els trets culturals que acaben diferenciant una empresa innovadora d’una empresa que fa esporàdicament projectes d’innovació.

Ponent:

Xavier Marcet és conseller delegat de LTCproject, empresa de consultoria especialitzada en innovació estratègica, i és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra. En la seva vida professional ha col·laborat tant en projectes i organitzacions públiques com privades. Va ser fundador i president del “think tank” Barcelona Breakfast i és president de la Barcelona Drucker Society. Des de fa vuit anys és col·laborador del Programa Economia i Empresa de Catalunya Informació.

Dia: 12 de juny de 2012
Hora: de 18.30 a 20.30 hores
Lloc: seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari o bé, envieu un correu a clubinnovatech@cecot.org indicant les vostres dades de contacte. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d’inscripció.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: