S’estrena ‘El club de la innovació’, el nou programa de Canal Terrassa Vallès

Divendres, a les 20:30h

18.05.2012

Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i la patronal Cecot, vol donar a conèixer experiències empresarials innovadores i promoure la cultura emprenedora a la ciutat.
Canal Terrassa Vallès comença aquest divendres, 18 de maig, l’emissió del nou cicle de programes “El club de la Innovació”, fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la patronal Cecot.

El club de la innovació té l’objectiu de donar a conèixer experiències empresarials innovadores i promoure la cultura emprenedora a la ciutat. Aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, es podrà veure el primer dels 12 programes que formen aquest cicle, presentat per Aina Serra.

Al llarg de les emissions a Canal Terrassa Vallès d’El club de la Innovació es mostraran les experiències innovadores d’empreses, entitats i altres agents per difondre la innovació com a factor clau i decisiu en el teixit industrial i empresarial actual.

Circutor: empresa especialitzada en el disseny i fabricació d’equips per a l’eficiència energètica elèctrica, la mesura i control de l’energia i la recàrrega de vehicles elèctrics.

Cirsa: dedicat a la seva División Business to Business, que explica l’aplicació de la innovació en els diferents desenvolupaments, des de les màquines de diversió amb premi (recreatives), fins al desenvolupament de sistemes de loteria o màquines connectades en xarxa com ara les que s’utilitzen en els bingos.

Ajuntament: ens parla de la innovació en processos de l’Ajuntament de Terrassa.

Secpho: dedicat al Cluster d’Empreses d’Optica i Fotònica, que han unit esforços per treure el màxim rendiment del coneixement i el control dels fotons, les partícules de la llum i que té múltiples aplicacions a la nostra vida quotidiana.

Krontime: dedicat a la planificació i la gestió de la millora contínua.

CTR: el tema que es tracta és la innovació en la gestió de residus del Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental.

JBC Soldering: dedicada a la fabricació d’einesper soldar ens explica la innovació com clau del negoci d’empreses de soldadura.

HP: concurs d’innovació per generar nous productes d’impressió de gran format.

Resum: resum de tots els programes

Els comentaris estan tancats.